Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen geopend van 9:30 tot 12:30!
Vakkundige klantenservice en duidelijk advies!
Bestel nu vóór 16:00 uur, volgende werkdag in huis!
Veilig en snel online betalen!
Home /

Over ons

Laadpaalcompleet is een webshop van Perfect Fit Automotive. Perfect Fit Automotive is een jonge, frisse onderneming die zich bezighoudt met het inkopen en verkopen van hoofdzakelijk accessoires voor de auto.Wij focussen ons op accessoires die te maken hebben met het meenemen van spullen in of aan de auto.

Perfect Fit Automotive heeft zich tot doel gesteld om zijn klanten te laten ervaren dat kwaliteit niet altijd veel geld hoeft te kosten. Perfect Fit Automotive is opgericht vanuit de gedachte om nieuwe, jonge, kwalitatief hoogwaardig en goed geprijsde merken in het assortiment op te nemen. Je zult dus wellicht niet alle merken in ons assortiment kennen, maar wij staan ervoor dat deze merken een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben.

Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je jouw aankoop altijd retour sturen, wij zorgen dan voor een vervangend product of je krijgt jouw geld gewoon terug.

Bekijk ons assortiment eens en laat je overtuigen door het aansprekende design, perfecte functionaliteit, uitstekende kwaliteit en top service van Laadpaalcompleet.