Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen geopend van 9:30 tot 12:30!
Vakkundige klantenservice en duidelijk advies!
Bestel nu vóór 16:00 uur, volgende werkdag in huis!
Veilig en snel online betalen!
Home / Laadpaal thuis
Laadpaal thuis
Laadpaal thuis
Laadpaal-thuis

Laadpaal voor thuis kopen?

Als u een laadpaal voor thuis zoekt, kunt u terecht bij Laadpaalcompleet.nl. Wij hebben een breed assortiment aan laadpalen voor thuis, waaronder laadpalen met een Type 2 (Mennekes) socket en Smart Chargers. Elke laadpaal voor thuis heeft verschillende voordelen, bijvoorbeeld het voordeel van een vaste kabel bij een laadpaal of de veelzijdigheid van een Type 2 socket bij gebruik van de laadpaal voor meerdere soorten elektrische auto's. Bekijk goed welk type laadpaal het beste bij uw situatie past, zodat u optimaal kunt genieten van uw laadpaal thuis. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste laadpaal voor uw situatie? Neem dan gerust contact op met onze experts voor advies.

Bezig met laden...
Perfectfit laadpaal  11 kW met app, display,  5 meter kabel , RFID
Perfectfit laadpaal 11 kW met app, display, 5 meter kabel , RFID
Merk: PerfectFit
Instelbaar laadvermogen tot 11kW
Voorzien van app

€ 599,00

€ 499,00

Bestel

Wat kost een laadpaal thuis?

Als u overweegt om een laadpaal thuis te kopen voor uw elektrische of hybride auto, is een van de belangrijkste vragen die u uw moet stellen: wat kost het? Gelukkig hoeft het niet duur te zijn om een laadpaal thuis te kopen. De kosten van een laadpaal voor thuis variëren afhankelijk van het merk, het type en de specificaties van de laadpaal. Over het algemeen kost een basis laadpaal voor thuis tussen de 500 en 1400 euro. Het is belangrijk om te weten dat de prijs niet alleen afhankelijk is van de laadpaal zelf, maar ook van de kosten van eventuele extra's, zoals een slimme laadpaal of extra kabels.

Kortom, de kosten van een laadpaal thuis zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het merk, type en specificaties van de laadpaal en eventuele extra's. Echter, met een basis laadpaal voor thuis die tussen de 500 en 1400 euro kost, hoeft het niet duur te zijn om thuis op te laden. Het is ook de moeite waard om te onderzoeken welke subsidies en belastingvoordelen er beschikbaar zijn om de kosten verder te verlagen.

Waarom een laadpaal thuis?

Steeds meer mensen stappen over op een elektrische auto vanwege de vele voordelen, zoals minder CO2-uitstoot, lagere brandstofkosten en een stille en comfortabele rijervaring. Een belangrijke vraag die dan opkomt, is waar u uw auto kunt opladen. Hierbij is een laadpaal thuis een uitstekende oplossing. Ten eerste is het thuis opladen van uw elektrische auto erg handig. U kunt de auto 's nachts opladen terwijl u slaapt, zodat u 's ochtends met een volle accu op pad kunt gaan. Ook hoeft u niet meer te zoeken naar een openbare laadpaal en kunt u de auto gewoon in uw eigen garage of oprijlaan opladen. Daarnaast is het thuisladen vaak goedkoper dan laden bij een openbare laadpaal.

Een ander voordeel van een laadpaal thuis is dat u er zeker van bent dat de stroom die wordt gebruikt om uw auto op te laden, afkomstig is van groene energiebronnen. Hiermee draagt u bij aan een duurzamere wereld en vermindert u uw ecologische voetafdruk. Bovendien kan het hebben van een laadpaal thuis uw huis meer waard maken. Steeds meer potentiële kopers van een woning zoeken naar huizen met een laadpaal, omdat ze een elektrische auto bezitten of overwegen om er een te kopen. Door een laadpaal thuis te installeren, vergroot u dus niet alleen uw eigen gemak en duurzaamheid, maar ook de waarde van uw woning. Een laadpaal thuis biedt dus vele voordelen, waaronder gemak, kostenbesparing, duurzaamheid en waardevermeerdering van uw woning. Overweeg daarom zeker om een laadpaal thuis te installeren als u een elektrische auto bezit of overweegt om er een aan te schaffen.

Wat zijn de voordelen van een laadpaal thuis?

Als u een plug-in hybride of volledig elektrische auto heeft, dan moet u uw auto regelmatig opladen om te kunnen genieten van elektrisch rijden. Om het opladen zo gemakkelijk mogelijk te maken, is het handig om een laadpaal of wandlader met een vaste kabel thuis te hebben. Met een laadpaal thuis kunt u op elk moment uw auto opladen zonder gedoe met een losse kabel uit de kofferbak te halen. U hoeft alleen de stekker uit de houder te nemen, in het oplaadpunt van uw auto te steken en uw auto begint zichzelf op te laden. Hierdoor kunt u zelfs kort thuis zijn en toch uw auto eenvoudig opladen. Door te kiezen voor een laadpaal thuis of op het werk, heeft u altijd een vast oplaadpunt en hoeft u niet meer te hopen dat een openbare laadpaal vrij is. Zowel de aanschaf als de montage van een laadpaal thuis is zeer eenvoudig en u heeft geen aparte toestemming van de gemeente nodig. Elke elektricien kan de montage uitvoeren. Een laadpaal thuis zorgt ervoor dat u altijd zorgeloos op pad kunt gaan. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw auto niet goed is opgeladen als u uw familie gaat bezoeken of naar het werk moet. U kunt elke dag gemakkelijk uw plug-in hybride of elektrische auto volledig opladen zonder moeite te doen.

Voordelen bij Laadpaalcompleet.nl

✔ De specialist in laadpalen
✔ Vakkundige klantenservice
✔ Veilig en snel online betalen
✔ Snelle levering


Laatst bekeken producten