Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen geopend van 9:30 tot 12:30!
Vakkundige klantenservice en duidelijk advies!
Bestel nu vóór 16:00 uur, volgende werkdag in huis!
Veilig en snel online betalen!
Home / Retour sturen

Retourinformatie

Je kunt via ons retourportaal je retour aanmelden. Het retourportaal vind je hier.

https://retouren.laadpaalcompleet.nl/


Je hebt een product gekocht bij Dakdragerland.nl
We hopen dat je tevreden bent met je aankoop. Ben je onverhoopt niet tevreden met je aankoop, dan kun je het retour sturen. Dit kan binnen het retourtermijn van 14 dagen.

Advies van ons bij ontvangst van jouw product
Bekijk het ontvangen product goed. Haal het voorzichtig uit de verpakking (zo mogelijk zonder de verpakking te beschadigen). Bepaal of je het product wil houden. Als je het niet wilt houden, lees dan verder voor de instructies rondom het terugsturen ervan.

Stappenplan retour sturen

1. Meld de retour aan in ons retourportaal, hier ontvang je direct of na goedkeuring ons retourformulier. 
2. Zoek de voor jezelf meest gunstige verzender en verzend het pakket aan ons.

Wat gebeurt er na ontvangst van het retour gestuurde product
De retourafdeling checkt het product na ontvangst. Na goedkeuring wordt het aankoopbedrag en de verzendkosten van de heenzending terug betaald. Dit kan 5-10 werkdagen duren. Als het product niet voldoet aan de voorwaarden, vergoeden wij maximaal 75 % van het aankoopbedrag! Je krijgt een bevestiging van ons. 

Verzendkosten voor retourneren
De kosten voor het terugsturen van een product zijn voor eigen rekening. Deze kosten zullen ongeveer tussen de €7,00 en €15,00 euro bedragen.

Terugbetaling
Terugbetalingen doen we altijd op dezelfde wijze als hoe je betaald heeft. Dus als je betaald heeft via iDeal, dan ontvang je op die bankrekening het betaalde bedrag terug.

TIP!
Bewaar een track & tracecode goed zodat je altijd de verzendstatus kunt checken. Mocht een retourzending niet bij ons ontvangen zijn en je kunt dit bewijs niet aan ons laten zien, dan kunnen wij helaas geen geld retourneren.