Alfen Laadpaal kopen

Alfen Laadpaal Kopen bij Laadpaalcompleet.nl?


Het Nederlandse merk Alfen is niet meer weg te denken als fabrikant van hoogwaardige en veelzijdige laadpaal merk. Al vele jaren kenmerkt Alfen zich door vooruitstrevende, kwalitatief hoogwaardige laadpalen te produceren voor Electrische auto's. Er is een groot scala aan mogelijkheden waarbij wij een goede selectie hebben gemaakt voor jou. WIj bieden Alfen S-line altijd aan met: RFID, Loadbalancing, Laadkabel type 2 5 meter ( 7,5 meter optioneel) en backoffice. Waarom kiezen wij hiervoor: De Laadkabel: onze ervaring is dat het vervelend is om de kabel iedere keer ( regenweer etc) uit de auto te moeten halen en de (natte) kabel terug in de auto te leggen, Loadbalancing zorgt voor maximale laadprestatie zonder uitval van stroom in huis (doogeslagen stoppen). Uiteraard wil je niet dat iemand anders stiekum stroom pakt dus RFID. Inzien hoeveel stroom je hebt geladen etc is ook wel fijn maar soms essentieel.

Iedere Alfen laadpaal is voorzien van DC detectie waardoor u geen type B aardlekbeveiliging meer hoeft te monteren in de meterkast! Uiteraard bestand tegen de grote verschillen in weer die wij kennen (IP55) en voldoet aan alle eisen die de wet stelt aan deze apparatuur. 

Welke lijnen voeren wij:

S-line laadpaal

De Alfen S-line is het basismodel wat Alfen aanbied. Hier zijn diverse mogelijkheden in qua laadsterkte en opties zoals kabel of RFID wij hebben gekozen voor een laadpaal zoals de meeste mensen deze wensen. De meeste mensen willen niet elke keer de laadkabel uit de auto hoeven halen, of andere de mogelijkheid te geven (zonder toestemming)stroom te pakken (RFID). Ook ter voorkoming van een overbelaste thuiscentrale ( gesprongen stoppen ) leveren wij standaard met loadbalancing, altijd maximaal laden en geen gesprongen stoppen thuis. Maximaal comfort dus.

Pro-Line Laadpaal

De Alfen Pro-Line laadpaal is de alleskunner en de Premium versie van Alfen Eve Laadpaal. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden waarbij wij gekeken hebben naar de optimale prijs prestatie en comfort zaken. Bijvoorbeeld het verschil tussen 11 kW en 22 kW is erg klein en de 22 kW variant kun je ook gebruiken als 11 kW dus kiezen wij voor u 22 kW! Arrogant oid ? Nee die ( letterlijk) paar € op dit bedrag maken het verschil niet en mocht u toch in de toekomst 22 kW willen dan kan het. Staandaard met Laadkabel 5 meter type 2 ( 7,5 meter optioneel) RFID E-flux Backoffice en Loadbalancing. Kortom compleet geconfigureerd zoals men hem wil voor de juiste prijs! Geen basis box en dan hoge meerprijzen voor de meest gekozen optie's.

Montage van een Alfen laadpaal

Zeker gezien de mogelijkheden van de Alfen laadpaal is het eigenlijk het beste deze laadpaal door een kundig bedrijf te laten monteren. Hierdoor weet je zeker dat alles werkt naar behoren. er zijn best wat zaken die een onervaren monteur kan overslaan cq verkeerd kan doen. En uiteindelijk is dan (een beetje) goedkoop(er) dan duurkoop. WIj bieden je een scherpe montageprijs en daarbij dan ook de juiste garantie! Onze monteurs monteren de laadpaal zo dat je er optimaal gebruik van kunt maken.